top of page

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • Hogyan zajlik a foglalás?
  Miután felvetted velünk a kapcsolatot, közösen kiválasztjuk a számodra megfelelő időpontot. Amikor ez megtörtént, kiállítjuk és elküldjük a fotózáshoz tartozó számlát. A foglalás a fizetéssel együtt teljes.
 • Mit vegyek fel a fotózásra?
  Még a fotózás előtt kapsz tőlünk egy segédletet, amit azért állítottunk össze, hogy segítsen eldönteni, mit vegyél elő a szekrényből és mivel kombináld úgy, hogy a fotók harmonikusak legyenek és tényleg rólatok szóljanak! A segédlet abban is segíteni fog, hogy mi az, amit jobb a fiókban hagyni, de meglesheted az éppen aktuális tematikus fotózás inspirációját és hangulatát is, ami szintén sokat segíthet majd az outfit összeállításához. 😊
 • Hányszor öltözhetek át?
  A tematikus fotózásaink időben egy outfithez vannak igazítva, ezért is szeretnénk benne segíteni, hogy jól érezd magad a fotózások alatt és a képek visszanézése után is érezd az összhangot. Azt sem szeretnénk, ha a fotózásod egy rohanás lenne a ruhacserék miatt. Az a tapasztalatunk, hogy kár megbontani az élményt gyermekednél is, miközben élvezi a fotózást, de megvan állítva a „hopp gyorsan ugorj csak bele abba a másik naciba” mondattal. Amennyiben több szettben szeretnél fotózkodni, neked a lifestyle fotózást ajánljuk. Ennél az opciónál több outfit cseréjére is lehetőséged van. Nyilván teljesen más ez a dolog egy családi fotózásnál mint egy portré fotózásnál, de úgy gondoljuk, hogy 1-2 szettnél nem szükséges többet készítened.
 • Hogyan zajlik a fotózás?
  A foglalás során megbeszéljük az időpontot és a segédlet amit majd küldünk is sok hasznos információt tartalmaz. A fotózásról egy részletes harmonogramot készítünk és mindenkit előre értesítünk, hogy mikorra kell érkeznie, hogy mikor kezdődik és végződik a fotózása. Magán a fotózáson már teljesen ránk bízhatod magadat, mi mindent fogunk mondani és mutatni, csak annyit kérünk, hogy hozd magaddal a jó kedvedet is. 😊
 • Mikor adjátok át a kész képeket?
  Mivel a tematikus fotózás napján több családot és portrét is fotózunk ezért egy kész rutinunk van a képek leadására. Első körben két munkanappal a fotózás után kapsz majd egy digitális linket, melyen átnézheted a már átválogatott nyers képeket és amelyek közül kiválogathatod a kedvenceidet. Erre 2 nap áll rendelkezésedre. Minél előbb válogatod ki, annál előbb leszünk készen a képeiddel. Ha nem válogatod ki eddig, nem tudjuk vállalni az átadási határidőt. Ha szeretnéd a válogatást ránk is bízhatod, mi szívesen megtesszük helyetted, viszont utólag nincs lehetőség képek cseréjére. Miután megvagy a válogatással, következik a második kör, ahol elvégezzük a képeken az utómunkát. Itt időrendi sorrendbe haladunk a beérkezett e-mailek alapján. Tehát annál kezdjük az utómunkát, és adjuk le a képeit legelőször, akinek az e-mailje elsőnek érkezett be, és azzal fejezzük be akinek utolsónak. Az elkészült képek leadási határideje a válogatás beérkezésétől számított 7 munkanap.
 • Átadjátok a nyers képeket is?
  Nyers képeket nem áll módunkban átadni. Az étterembe sem a nyers husit, meg a pucolni való burgonyát teszik az asztalodra, hanem egy tányér finom ételt! 😊 Az utómunka ugyanolyan fontos része a fotózásnak mint a helyszín vagy a ruházat kiválasztása, így lesz kerek egész. Hozzásimul a fotós stílusa, attól lesz olyan amilyennek lennie kell. Köszönjük, ha ezt tiszteletben tartod. Ha arról van szó csupán, hogy több képre van szükséged, nem probléma, van rá lehetőség.
 • Megoldható, egy kis retussal, hogy jobban nézzek ki?
  Már a segédletet is igyekszünk úgy összeállítani, hogy a lehető legjobb önmagad legyél a fotózáson, ez alatt azt értem, hogy úgy is érezd magad! A fotózás alatt végig azon vagyunk, hogy jól és szépnek érezd magad, több szögből is lefotózunk téged és a szép pillanatokat. Az utómunka során a képeink kapnak egy kis lágyságot, melegséget, beállítjuk a színeket és természetesen van egy minimális „retus”, ami alatt azt kell érteni, hogy ha van rajtad egy pattanás, ami nem illik oda, azt természetesen eltüntetjük, vagy ha látszik, hogy nagyon nem sikerült kialudni magadat azon is lágyítunk egy picit. Fontos viszont tudnod, hogy a képeken nem végzünk fotómanipulációt, nem szabunk át, mert így a képek nem autentikusak. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a képeken nem leszel csinos, sőt kihozzuk belőled a legtöbbet! Hidd el, hogy ehhez nincs szükséged olyan durva retusra! ❤️
 • Hogyan kapom meg a képeket?
  A tematikus fotózásainkon az elkészült képeket egy digitális linken keresztül küldjük el amelyről egy egyszerű kattintással le tudod őket tölteni. Ha kértél Fotóboxot is akkor pedig linken is, digitális formában USB-n is, valamint nyomtatva is megkapod a képeket.
 • Mikor fizetek?
  A fotózás árát előre a foglaláskor fizeted ki, ha pedig a válogatáskor kértél plusz képeket, azokat utólag fizeted.
 • Mi történik, ha rossz lesz az időjárás, vagy ha le kell mondanom az időpontot?
  Természetesen előfordul, hogy a fotózás napjára nagyon rossz időjárást fogunk ki. Erre az esetre készülünk egy B időponttal is, erről is majd mindenkit előre informálunk. Az is megtörténhet, hogy egy váratlan esemény miatt le kell mondanod a fotózást. Ebben az esetben közösen megbeszéljük, hogy mikorra tudnánk áttenni a fotózásodat egy új időpontra. Viszont ebben az esetben ez már vagy egy másik tematikus fotózás vagy pedig lifestyle fotózás lesz. A fotózás ára nem visszatéríthető csak áthelyezhető másik időpontra!
 • Hol tudok feljelentkezni a következő fotózásra?
  Ha a következő tematikus fotózásunkról szeretnél értesítést kapni, töltsd ki ezt az űrlapot és jelentkezni fogunk. Érdemes feliratkoznod hírlevelünkre is, mert minden újdonságról először ott szólunk, az időpontokra is ott tudsz először lecsapni így pedig tényleg megéri! A feliratkozás gombot a weboldalunk tetején találod. Friss tartalmakért pedig kövess be bátran Instagramon és Facebookon, ahol néha bizony meglepetések is várnak rád!
 • Miért változó a tematikus fotózás ára?
  Mivel minden egyes fotózás más, nehéz pontosan ugyanannyi kiadással megtervezni. Vannak helyszínek amelyek kevesebb kiadást igényelnek, vannak viszont ahol bérleti díjjal és egyéb költségekkel kell számolnunk. Ezek bele vannak számolva a fotózás árába és ezért változhat a tematikus fotózások ára 90€-tól 130€-ig is. Ennek köszönhető, hogy például egy kültéri őszi tematikus fotózás a természetben olcsóbb, mint például egy beltéri karácsonyi fotózás.
bottom of page