top of page

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ajándékozz élményt, amely örökké tart! A fotózás nem csak egy pillanat rögzítése, hanem egy értékes emlék megteremtése. Legyen szó egy különleges családi lifestyle fotózásról, vagy egy csodás énmárka brand fotózásáról, ajándékutalványaink segítségével Te adod meg a lehetőséget a varázslat megélésére. Ajándékozd meg magad, vagy lepd meg szeretteidet ezzel az egyedülálló és személyes ajándékkal. Válassz az ajándékutalványaink közül és engedd, hogy mi segítsünk megörökíteni azokat a pillanatokat, amelyek igazán számítanak. 📸✨

5DA_6571.jpg

MELYIKET SZERETNÉD?

EXKLUZÍV AJÁNDÉKUTALVÁNY
5DA_9016.jpg
LIMITÁLT
MENNYISÉGBEN!

ÁRA 130€

Lepd meg szerettedet ezzel a különleges utalvánnyal.

 

Sok szeretettel készítettük el neked, hogy a csomagolásra se legyen gondod. Az exkluzív utalvány ára tartalmazza a postázási díjat is.

 

De siess! Ebből az utalványból csak limitált darabszám van készleten.

Az utalványt felhaszálhatod a lifestyle fotózásainkra (családi, kismama, randi vagy portré). Lifestyle fotózásainkról ITT olvashatsz bővebben.

DIGITÁLIS AJÁNDÉKUTALVÁNY
5DA_9025.jpg

ÁRA 120€-tól
 

Nincs olyan nő, vagy női vállalkozó aki ne örülne egy ilyen remek ajándéknak!

 

Úgy alkottuk meg ezt a digitális ajándékutalványt, hogy Te már csak kinyomtatod, és teheted is egy szép borítékba a fa alá. De ha ezzel sem akarsz bajlódni, akkor egyszerűen továbbíthatod is egy e-mailben.

Az utalványt felhaszálhatod a lifestyle fotózásainkra (családi, kismama, randi vagy portré) illetve brand fotózásainkra is. Lifestyle fotózásainkról ITT brand fotózásainkról pedig ITT olvashatsz bővebben.

MEGRENDELŐLAP

Köszönjük, hamarosan küldjük a számlát a további információkkal a megadott email címre!

Az ajándékutalvány felhasználási szabályzata

Az utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (a vásárlástól számítva 2 évig). Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, valamit nem visszaváltható. Az adott ajándékutalvány csak egy alkalommal váltható be. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható. Az ajándékutalvány nem tartalmazza az útiköltséget a fotózás helyszínére Komáromon kívül.

bottom of page