top of page

BRAND FOTÓZÁS

Napjainkban nagy hátrányt jelent, ha nem jelenik meg egy vállalkozás az online térben. Ha mégis jelen van, de a képei nem fogják meg a célcsoport, az bizony frusztráló lehet. Lehet, hogy már próbáltál ezen változtatni, de valami mindig közbeszólt. Az is lehet, hogy volt rá időd, de sajnos nem volt segítséged, vagy a végeredmény nem egészen úgy alakult, ahogy elképzelted. Ismerjük ezt a problémát és tudjuk, hogy neked nem “csak” fotókra, hanem egy tetőtől talpig rád szabott brand fotózásra van szükséged, ahol a képek vizuálisan mesélnek. Segítünk! 

5DA_6528.JPG

RÓLUNK MONDTÁK

5DA_6566.JPG

GALÉRIA

Ez úton is köszönjük kedves ügyfeleinknek, hogy hozzájárultak néhány fotó közzétételére az általunk készített márka fotózásból. Ahogy a galériában is látható a képek színeit, hangulatát és stílusát is az adott márkához igazítjuk.

HAIR SALON - VERONIKA SODER NEMCSOK

Veronika modern és letisztult szalonjához modern stílus dukál, így egy enyhén deszaturált színpalettához nyúltunk, hozzánk is ez a színvilág áll a legközelebb. Veronika történetébe az Instagram oldalunkon is beleolvashatsz.

CROOOCUS

Egy élmény volt fotózni @crooocus_zsofi műhelyében! Zsófi márka fotóit természetes színek és lágyság jellemzik. Szívből ajánljuk neked inspiráló oldalát és termékeit, amelyek a fenntarthatóság mellett szeretettel és odafigyeléssel készülnek. crooocus.hu

BEADINGSCHOOL BY ERIKA SÁNDOR

Erika csapatával egy csodás napot tölthettünk együtt, ahol elkészítettük a legújabb kollekciójuk fotóit. Ez mellett bepillanthattunk @beadingschoolbyerika mindennapjaiba is. A képeket természetes színek jellemzik, ami hűen tükrözi a csapatot és a termékeket egyaránt. beadingschool.com