top of page

LIFESTYLE FOTÓZÁS

Mi is az a lifestyle fotózás? Számunkra reális, de mégis könnyed, élettel teli fotózást jelent. Hosszabban egy másik szemszögből közelítenénk meg. Tételezzük fel, hogy azért látogattál ide, mert szeretnél egy szép fotósorozatot. A példánk kedvéért mondjuk azt, hogy tökéletes családi képeket szeretnél. Mi erre azt kérdeznénk, hogy mit jelent számodra a tökéletes kép? Van egyáltalán olyan?

Mi úgy gondoljuk, hogy a jó fotók könnyedek és természetesek! Ha ez épp játékos, szaladó, incselkedő, ölelkező, elbújó, megszeppent, de utána kíváncsi (sorolhatnám még), akkor olyan! Nem biztos, hogy az probléma, ha felfedezve vizsgálja a gyermeked a fűszálon mászó bogarat és csak egy pillanatra néz a kamerába. Sőt, bőven elég, ha csak 2-3 képre néz mindenki bele a lencsébe. Az ilyen elemektől lesz igazán mesés a sorozat. Éppen ezért fogjad fel a lifestyle fotózást egy kalandként. Tekints rá úgy, mint egy laza kis sétára, ahol élményeket gyűjtesz és még fotóitok is lesznek róla. Ezt nevezzük mi lifestyle fotózásnak!

5DA_8352.JPG

RÓLUNK MONDTÁK

5DA_0706.JPG

MENNYIBE KERÜL?

Teljesen mindegy, hogy a lifestyle fotózáson belül családi, kismama, randi vagy portré fotózásra szeretnél jönni, ez az ár vonatkozik mindegyik fotózásunkra. A csomag tartalmát táblázatba foglaltuk, hogy áttekinthetőbb legyen.

Lifestyle ajánlat.png

Ha nincs ötleted, hogy hol szeretnéd a fotózást sebaj, mi nagyon szívesen segítünk ebben is! Ha pedig úgy érzed, hogy nincs mit felvenned a fotózásra, aggodalomra semmi ok, a foglalás után kapsz tőlünk egy segédletet, ami arra is választ fog adni, hogy mit mivel párosíts a szekrényedből. 

 

A fotózás után számtalan kép közül választhatod ki, mely fotókat szeretnéd, mindezt az otthonod kényelméből. 

5DA_6578.JPG
lifestyle galéria
CSALÁDI FOTÓZÁS

Töltsd meg a családi albumodat olyan képekkel, amelyeket évek múlva is örömmel fogsz fellapozni. Néhány képkocka az elmúlt évek családi fotózásaiból.