top of page

LIFESTYLE FOTÓZÁS

Mi is az a lifestyle fotózás? Számunkra reális, de mégis könnyed, élettel teli fotózást jelent. Hosszabban egy másik szemszögből közelítenénk meg. Tételezzük fel, hogy azért látogattál ide, mert szeretnél egy szép fotósorozatot. A példánk kedvéért mondjuk azt, hogy tökéletes családi képeket szeretnél. Mi erre azt kérdeznénk, hogy mit jelent számodra a tökéletes kép? Van egyáltalán olyan?

Mi úgy gondoljuk, hogy a jó fotók könnyedek és természetesek! Ha ez épp játékos, szaladó, incselkedő, ölelkező, elbújó, megszeppent, de utána kíváncsi (sorolhatnám még), akkor olyan! Nem biztos, hogy az probléma, ha felfedezve vizsgálja a gyermeked a fűszálon mászó bogarat és csak egy pillanatra néz a kamerába. Sőt, bőven elég, ha csak 2-3 képre néz mindenki bele a lencsébe. Az ilyen elemektől lesz igazán mesés a sorozat. Éppen ezért fogjad fel a lifestyle fotózást egy kalandként. Tekints rá úgy, mint egy laza kis sétára, ahol élményeket gyűjtesz és még fotóitok is lesznek róla. Ezt nevezzük mi lifestyle fotózásnak!

5DA_8352.JPG

RÓLUNK MONDTÁK

5DA_0706.JPG

MENNYIBE KERÜL?

Teljesen mindegy, hogy a lifestyle fotózáson belül családi, kismama, randi vagy portré fotózásra szeretnél jönni, ez az ár vonatkozik mindegyik fotózásunkra. A csomag tartalmát táblázatba foglaltuk, hogy áttekinthetőbb legyen.

Lifestyle ajánlat.png

Ha nincs ötleted, hogy hol szeretnéd a fotózást sebaj, mi nagyon szívesen segítünk ebben is! Ha pedig úgy érzed, hogy nincs mit felvenned a fotózásra, aggodalomra semmi ok, a foglalás után kapsz tőlünk egy segédletet, ami arra is választ fog adni, hogy mit mivel párosíts a szekrényedből. 

 

A fotózás után számtalan kép közül választhatod ki, mely fotókat szeretnéd, mindezt az otthonod kényelméből. 

5DA_5012.jpg
lifestyle galéria
CSALÁDI FOTÓZÁS

Töltsd meg a családi albumodat olyan képekkel, amelyeket évek múlva is örömmel fogsz fellapozni. Néhány képkocka az elmúlt évek családi fotózásaiból.

KISMAMA FOTÓZÁS

Ha Te is el szeretnéd mesélni neki mennyire vártátok őt. Ha meg akarod mutatni neki, hogy milyen is voltál amikor ő ott volt a pocakodban, esetleg szép képekkel is meg akarod őrizni ezt a csodás életeseményt.